De Grote Clubactie gaat weer van start! Wie verkoopt de meeste loten voor Thetis?!

Beste (jeugd)leden,

Zoals ieder jaar rond deze tijd staat ook nu weer de Grote Clubactie op het punt van beginnen!

 

Met het verkopen van loten voor de Grote Clubactie halen we geld op voor Thetis! Maar liefst 80% van elk verkocht lot (€2,40 per lot) komt ten goede aan onze mooie club. Met behulp van de opbrengsten uit de Grote Clubactie kunnen we ook aan het eind van dit seizoen weer een spetterend jeugdkamp organiseren!

Hoe hoger de opbrengst, hoe meer gave activiteiten we tijdens het jeugdkamp kunnen organiseren. Daarom willen we jullie allemaal vragen, om zoveel mogelijk loten voor Thetis te verkopen!

En, omdat we met Thetis als vereniging plezier en ambitie hoog in het vaandel dragen, hebben we bedacht om van deze editie van de Grote Clubactie, een wedstrijd te maken:

Diegene, die aan het eind van de verkoopperiode (die loopt van 15 september tot 11 december) de meeste loten heeft verkocht voor Thetis, verdient een hele mooie prijs. En, daarnaast, krijgen ook de nummer 2 en 3 een extra bedankje voor het harde werken.

 

Hoe werkt het?

Dinsdag 18 september hebben jullie van je trainer allemaal een boekje met daarin 20 machtigingen gekregen. Bij elke machtiging kan een koper maximaal 5 loten kopen. Dus per boekje kan je maximaal 100 loten verkopen. Elk volledig gevulde boekje lever je vervolgens in bij je trainer, waarna je, als je nog meer loten wilt verkopen, een nieuw boekje kunt krijgen. Degene die aan het eind van de verkoopperiode de meeste loten (alle loten worden bij elkaar opgeteld) heeft verkocht, wint de hoofdprijs!

De tussenstand:

Op 30 oktober (halverwege de verkoopperiode) zullen we per mail en op de website van Thetis de tussenstand bekendmaken.

De einduitslag:

Boekjes dienen uiterlijk op dinsdag 11 december ingeleverd te worden. De einduitslag en prijsuitreiking zullen tijdens de jeugdbingo plaatsvinden.

De prijzen:

  • 1e plaats: VVV waardecheque van €75,=
  • 2e plaats: VVV waardecheque van €50,=
  • 3e plaats: VVV waardecheque van €25,=

 

  • Elk volledig ingevuld boekje: kleinigheidje van Thetis + een gratis entreekaartje voor Body Worlds, Avontura, Optisport of Bobbejaanland.

 

Bedankt allemaal voor jullie inzet en succes met de jacht op de eerste plaats!

 

Met sportieve groet,

Thetis Activiteitencommissie