Uitreiking Alie Hendriks Trofee

Alie Hendriks Trofee

Daar sta je dan, na een heftige week van emoties, na mooie woorden door Alie Hendriks uitgesproken over de prijs van waardering, oog in oog met je Thetis familie, op dat moment wil je wat zeggen en dan…… tsja je had erbij moeten zijn.

In die 37 jaar (dat ene jaar afwezigheid knaagt) heb ik veel zien gebeuren en veranderen, we kunnen spreken van een sterk groeiende Lingewaardse vereniging. Hierbij wil ik even teruggrijpen naar de jaarvergadering, groei is mooi maar daarbij hebben we ook meer hulp nodig van vrijwilligers in alle geledingen. Dus hierbij een oproep aan jullie, vraag jezelf eens af wat wil jij doen voor de vereniging?

Bij deze wil ik het bestuur, de Alie Hendriks trofee commissie en iedereen die hier een stem in heeft gehad bedanken voor deze prijs van waardering. Ik vind het een enorme eer om mijn naam te zien prijken op deze beker en het maakt mij dan ook echt supertrots.

Maar ik ben ook trots op jullie: alle collega trainers die elke week aan de kant staan, de coaches, bestuur, alle commissieleden, de vrijwilligers op kamp, de w-officials (sorry voor alles), mijn begeleiders in het trainer opleidingstraject John en Wilco en iedereen die ik vergeten ben.

En nee jullie ben ik niet vergeten: mijn grootste waardering gaat uit naar een andere groep: de scheidsrechters Bert, Mart, Wim en Mascha. We kunnen allemaal iets willen binnen Thetis, maar zonder deze mensen kunnen wij niet eens waterpoloën!

Dus bij deze mijn enorme dank en waardering voor jullie.

 

André Milder